tumblr visit counter

wie zijn wij?

De STAM is de grimbergse vereniging van oud-scouts en gidsen en werd in 1979 opgericht.

De oprichters waren van oordeel dat "het in leiding staan" niet noodzakelijk de laatste stap van je scouts-carrière hoefde te betekenen. De groep die zo ontstond groeide langzaam maar zeker. Het enige criterium waar de leden aan moeten voldoen is dat zij minstens één jaar actief deel uitgemaakt hebben van de grimbergse leidingsploeg.

Ondertussen zijn we al een heel stuk verder. We hebben een ledenbestand dat verschillende generaties leiding overvleugelt en we beschikken over een eigen lokaal. Het stramien waarin we werken is wel altijd hetzelfde gebleven. Op regelmatige tijdstippen komen we samen om de komende maanden te plannen. De praktische uitwerking van de grotere activiteiten gebeurt dan door werkgroepen. Zo hoeft iedereen maar een deel van het werk te doen.

Lid worden

Ben je oud leiding van de scouts van Grimbergen, maar nog geen lid van de Stam en wilt deze fout dringend aanpassen? Schrijf je dan nu in! Het lidgeld bedraagd €10 per gezin per jaar. Mail je naam, adres, telefoonnummer naar nieuws@stamgrimbergen.be en je ontvangt verdere informatie.

Scouts Grimbergen

Als oud-scouts en gidsen ondersteunen we onze soutsgroep. Alle informatie over hun werking vind je op de website van de Scouts en Gidsen van Grimbergen.

komende activiteiten


Als trouwe supporter staan we allemaal achter ons nationaal elftal. Elke match van de duivels wordt dan ook in 't staminee op het groot scherm bekeken.